Levering

Leveringen vinden plaats op werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur. Standaard leveren wij de producten af op de begane grond achter de eerst gesloten deur.

Betaling

U kunt bij ons betalen via iDeal, Paypal en Bankoverschrijving. Deze betalingen gebeuren via een beveiligde SSL verbinding, waardoor uw gegevens te allen tijde veilig bij ons zijn. Het is tevens mogelijk om op factuur te betalen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Inhuizen en Monteren

De meeste producten zijn eenvoudig zelf te monteren door middel van een bijgeleverde montage handleiding. Het is mogelijk om uw bestelling te laten inhuizen of door ons te laten monteren. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice en vraag naar de mogelijkheden.

Retourneren

Als klant van Designkantoormeubilair.nl heeft u het recht om een geleverde bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden retour te sturen. De retour- en transportkosten voor het verzenden en het terugsturen van de meubelen zijn voor rekening van de klant, het gaat hier immers om reeds gemaakte kosten. Voorwaarde voor retournering is dat de producten nog in originele verpakking zitten en niet in elkaar gezet zijn.

Producten met een levertijd van 3 weken en langer worden speciaal op bestelling voor u geproduceerd. Deze producten zijn niet standaard op voorraad en kunnen niet worden geretourneerd.