Bureaustoel uitproberen: Proefzitten!

Stel, u heeft een eigen bedrijf opgericht, u bent op zoek naar een nieuw interieur voor uw bestaande bedrijf of bent verantwoordelijk voor een kantoorinrichting in een groot bedrijf. U heeft in een webwinkel een bureaustoel gevonden die op papier aan alle eisen voldoet: Arbo goedgekeurd, heeft de juiste verstelmogelijkheden, snelle levertijd. Je zou hem zo kunnen bestellen. Er is echter nog een ding dat u moet doen voordat u koopt: een bureaustoel testsessie!

Hoewel we natuurlijk graag zien dat je een goede stoel koopt in een online winkel, zijn we pas tevreden als dat zo is. En of een bureaustoel helemaal voldoet, kun je pas echt met zekerheid zeggen als je hem zelf hebt uitgeprobeerd. Veel bureaustoelen voldoen aan “standaard” eisen, maar niet alle stoelen zijn hetzelfde. Tijdens het testen ontdekt u bijvoorbeeld dat de stoel die u aanvankelijk niet eens in overweging nam, eigenlijk veel comfortabeler op uw rug ligt dan degene die u aanvankelijk wilde kopen.

Kom proefzitten in Bunschoten-Spakenburg

U kunt komen proefzitten / bureaustoel uitproberen in onze showroom in Bunschoten-Spakenburg, 10 minuten vanaf Amersfoort. Wij hebben meerdere bureaustoelen in de showroom staan en adviseren u graag persoonlijk welke bureaustoel het beste bij u of uw medewerkers past. Bij het uitproberen van een bureaustoel kunt op een aantal zaken letten:

1. Goede ondersteuning voor het hele lichaam

Een van de belangrijkste taken van een bureaustoel is het ondersteunen van het hele lichaam. De zitting moet breed en diep genoeg zijn om tijdens het werk te kunnen bewegen. De rugleuning van een bureaustoel moet ondersteunend en flexibel zijn, dus speciale ondersteuning van de onderrug is wenselijk.

2. Verstelbare hoogte

Ook als de hoogte van het bureau niet verandert, is het nog steeds belangrijk dat de stoel dat kan. Verschillende taken (bijv. Lezen, schrijven, schrijven) vereisen verschillende stoelposities en hoogtes.

3. Bureaustoel instelmogelijkheden

Als u een bureaustoel hoger zet, voelt u waarschijnlijk druk op uw hamstrings. Daarom is het de moeite waard om te controleren of de zitting van de bureaustoel verstelbaar is, zodat u de zitting kunt kantelen wanneer u van zitpositie verandert.

4. Verstelbare armleuningen

Een goede bureaustoel heeft zachte armleuningen die versteld kunnen worden. Je zou ze moeten kunnen gebruiken wanneer dat nodig is, maar ze mogen niet in de weg zitten als ze niet nodig zijn.

5. Ademend materiaal

Ook het materiaal waaruit de zitting en rugleuning van de bureaustoel zijn gemaakt, speelt een belangrijke rol. U wilt natuurlijk dat medewerkers niet in hun stoel gaan zweten. Kies daarom een ​​stoel met een zitting en rugleuning van ademend materiaal.

Deze punten helpen u bij uw zoektocht naar een nieuwe bureaustoel, maar wij helpen u graag bij het maken van de optimale keuze. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.