Bij de BureaustoelenSpecialist bent u op het juiste adres voor persoonlijk advies voor de juiste bureaustoelkeuze. In onze showroom in Bunschoten, in Midden-Nederland hebben wij een groot aantal bureaustoelen staan om uit te proberen. Onze bureaustoelexperts helpen u graag.

Voor advies in uw bureaustoelkeuze, maak een afspraak in de afspraakplanner of bel voor advies.

Ga je een nieuwe bureaustoel kopen, dan is het belangrijk om van tevoren te bepalen waarvoor je de bureaustoel gaat gebruiken. De juiste bureaustoel is per individu verschillend, het is daarom belangrijk om bij de keuze van een bureaustoel te letten op de eisen en kenmerken van de gebruiker. Op deze wijze zorgt u ervoor dat de bureaustoel volledig afgestemd is op de gebruiker. Welke bureaustoel past het beste bij u?

Ergonomie

Rugklachten bureaustoel

Ergonomie is bij de bureaustoelkeuze een belangrijk onderdeel. Het is belangrijk dat de stoel niet alleen comfortabel zit, maar ook gezond zit. Slecht zitten leidt immers vaak tot rug-, schouder- of nekklachten. Heeft u een kantoorbaan en zit u de hele dag op een bureaustoel? Dan is het van belang dat de bureaustoel voldoet aan de ergonomische normen. Op deze manier bent u verzekerd van uw gezondheid en veiligheid. Heeft u al rugklachten, of andere lichamelijke klachten? Onze bureaustoelspecialisten weten precies welke bureaustoel u dan nodig heeft.

Instellen bureaustoel

Daarnaast zit een goede bureaustoel alleen goed als deze optimaal is ingesteld voor de gebruiker. Elke bureaustoel heeft een mechanisme met verstelfuncties. Deze verstelfunctie kan verschillen van een basisfunctie zoals het verstellen van de zithoogte, tot een verstelbare rugleuning en zitting. De verstelfuncties maken het mogelijk uw bureaustoel optimaal in te stellen en uw zithouding aan te passen. Onze bureaustoelspecialisten helpen u bij het correct instellen van uw bureaustoel.